☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2006/08/04

The TOXIC AVENGER 2 (Troma)





Na ir stai po ilgo laukimo pas mane galu gale atkeliavo antroji Toxic avenger dalis. Su nekantrumu puoliau ziureti ir mano lukesciai liko patenkinti. Tiesa, cia daug kas kitaip: Pagrindinio herojaus balsas kitoks, kita aktore vaidina Melvino mergina, kita aktore vaidina jo mama, isvis visas veiksmas kitoks ir pokstai kazkokie kvailesni,- labiau toks multiko bajeriuku stilius vystomas..
ir goro siek tiek maziau nei pirmoje dalyje.. bet pasilinksminau tikrai gerai! ir filmo kurejai net filmo eigoje ne karta prizadejo kad bus trecia dalis :) (kaip zinom ju yra keturios). Tad nekantriai lauksiu progos pamatyt ir likusias dvi.
Pirmoje dalyje Melvinas- toxic avenger'is isvale savo miesta tromavili nuo blogio. Antroje dalyje blogis vel apsireiskia kaip didziule, viska uzgrobti norinti Apocalypse organizacija. Noredami isvilioti Melvina is miesto jie primeluoja jam, kad ji kadaise palikes tevas gyvena japonijoje ir kai jis isvyksta jo ten ieskoti, apocalypse ima siauteti tromavilije. Na o pagrindinis veiksmas vyksta japonijoje. Kur Toxic avengeris ragauja egzotiskus patiekalus,jais drasko i gabalus blogiukus, ir musasi su vyruku, kuris turi zuvi vietoj galvos (!) :/
Na ner daug ka pasakot. Puikus veiksmas, puiki pramoga, debiliski pokstai , - TROMA visam grazume. ka cia daugiau ir isspausi is tokiu nieku ;) Puikus reginys ir gera nuotaika.

No comments: