☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2006/10/27

TURKEY SHOOT


Zmones daznai vaizduoja ateiti niuriai: sudile morales normos, dinges zmogiskumas, daznai vel isigalejusi despotija, pramogos suzverejusios ir preke tapusi mirtis. (stebint kaip piktai juokiames is debilu dabar rodomu per telika, kyla itarimas, kad ateityje tikrai galime tapti besirdziais nieksais ;) Tiesa, sviesia ateitimi ir as netikiu, nes visi zenklai rodo, kad esame traukinukas lekiantis tiesiai savidestrukcijai i glebi, taciau sitame filme apokalipses dar nesulauksit. Vadinasi ateitis ne tokia ir tolima.. ziuredamas si filma prisiminiau tokius filmus kaip RUNNING MAN su shvarcu, vokieciu DAS EXPERIMENT ir choreografini fantastikos perliuka EQUILIBRIUM su Christian'u Bale'u. Sis filmas narplioja panasias temas: zmoniu suzverejimas, pramoga padaroma is skausmo, kova ir issilaisvinimas. Tai daugiau veiksmo / fantastikos filmas negu siaubekas, bet pilnai priskirsiu ji siaubo filmams del shokiruojanciu ziaurumo scenu ir tikrai horroravo goro vieteliu. Tuo labiau isivaziduoju koks jausmas turetu buti tapus beganciu taikiniu kai zinai, kad net isgyvenes zaidima vistiek gyvas neliksi. Taigi truputi apie istorija - kaip jau sakiau, ateitis, pasaulis suzverejes, betkas bent kiek pasipiresines diktaturinei valdziai (arba seip pakliuves ne laiku ir ne vietoj) yra nuvezamas i "perauklejimo" stovyklas, kuriose zmogus yra kankinamas, farshiruojamas propaganda ir seip niekinamas, praktishkai be atgalinio bilieto. Cia ziurovas ir liktu siurpinamas beprasmio smurto vaizdais. bet vat stovyklos vadeivoms sauna i galva mintis papramogauti- surengti siokia tokia medziokle. Jie paleidzia atrinktus narius i laisve ir apsiginklave buldozeriais, sautuvais, arbaletais ir net kazkokiu mesedziu fryku is cirko leidziasi ju medzioti. Deja, tarp engiamuju, beabejo parinktas ir toks kietas riesutelis, kurins visai neketina lengvai pasiduoti. tikrai nenuobodus, ziaurokas, vertas pamatyti siaubo/veiksmo/fantastikos filmas.
Keletas atskiru pastebejimu: *Filmas prasideda riaushiu vaizdais, puikiai atitinka nuotaika, kuriai reikia pasiruosti, uzgniauzia kvapa. * Filmo gale uzverda pats tikriausias karas, ne ka nusileidziantis tikriems war / military temos filmams! * ir pagaliau kaip puikiai parinkta ta slyksti kale, kuri kankino medziojamuosius! Kai ji susilauks savo atpildo, piktai sushuksite CHA! Who's laughing now, bitch?! ;)

ed2k://|file|Exploitation%20Movie%20-%20Turkey%20Shoot%20(Uncut%20Widescreen).avi|730861678|4B1F7FA949D18C34D40270DB0D9CA335|/

No comments: