☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2012/10/15

THE CHILD'S EYE

Nuėjau pabalsuot, pažiūrėjau kaip Felixas šoka iš kosmoso, iki tobulo sekmadienio liko tik siaubiakas. Pasirinkau brolius Pangus, kurių teko matyti jau tikrai nemažai filmukų ir daugiau-mažiau jie visada buvo kokybiški. Taigi pagaliau išimtis: brolių Pangų kurtas šūdas. Negana to, kad papuolė išskirtinai idiotiška angliškai dubliuota versija, sudauninanti dialogus vos ne iki bad lip reading lygio, tačiau ir šiaip bendras vaizdas veikiau kaip parodija azijietiško ghost horroro, nei pavyzdinių kūrėjų darbas. Stengiausi ignoruoti tą įgarsinimą, bet jaučiu, kad ne jis čia kaltas dėl visko kas blogai.

Visas pasakojimas neturi ryšio, istorija įsteigta regis tik tam, kad sukurti siužetą filmą jau pastačius. Kažkokie paaugliai iš honk kongo atostogauja Tailande, tenai prasideda riaušės, todėl jie turi apsistoti viešbutyje, kuriame lankytis neplanavo. Tenai vaidenasi kažkokia boba, kuri augino šunis, tačiau jos vyras juos sukapojo ir ji pagimdė kažkokį mutantą.

Tuomet atsiveria kažkokia alternatyvi realybė, šen bei ten žvanga kopėčios, veikėjai vaikšto patamsiais būgštaudami neaišku ko, loja dvasias matantis šuo. Kažkokie kažkaip kažkas kažką. Nieks nemeikina jokio senso, veikėjų protas kaip trijų metų vaiko invalido, o kai imamasi daryti išvadų, negaliu neprapliūpti juokais. Tai PRIVALO būti žanro parodija, kitaip belieka tiesiog įsižeisti. Labai ryškiai jaučiasi, kad filmas darytas, bilia padaryti ir parduoti, o tai visada trenkia mėšlu. Venkit kaip maro šitos Pangų gėdos. Vienas pliusiukas už tai, kad vienoj vietelėj rodos netyčia išsigandau... ar pabudau iš miegų?

2/10






No comments: